Hlavní obsah

Nejmocnější celebritou planety je Jennifer Anistonová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Hvězda seriálu Přátelé se letos dostala na první příčku seznamu mapujícího sto nejvlivnějších osob planety. V žebříčku, který sestavuje americký časopis Forbes, se během roku vyšplhala o 27 míst nahoru. Svou pozici si vydobyla díky loňským příjmům ve výši 35 miliónů dolarů. Navíc se objevila na více předních stránkách tiskovin než jakákoliv jiná celebrita.

Foto: Policie ČR

Identikit neznámého pachatele

Článek

Například fotbalista David Beckham, který denně plní stránky většiny Evropských médií a v poslední době se snaží dobýt i USA a Asii, se umístil až na 56. příčce. Nejmocnější britskou hvězdou je zpěvák Paul McCartney, který byl zařazen na šesté místo.

Skupina Rolling Stones obsadila místo desáté a rodina zpěváka Ozzyho Osbourna díky své reality show dvanácté. Autorka Harryho Pottera Joanne K. Rowlingová má patnáctou příčku.

Za Anistonovou obsadil druhou pozici rapper Eminem, a to spolu se svým producentem Dr. Dre. Třetí je golfista Tiger Woods a čtvrtý režisér Steven Spielberg. Nejmocnějším hollywoodským párem jsou Jennifer Lopezová s Ben Affleckem, kteří obsadili pátou a sedmou příčku.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám