Hlavní obsah

Dánská reportérka měla během reportáže sex ve swingers klubu, cítila se jako bohyně

Kodaň

O pořádné pozdvižení se postarala dánská rádiová reportérka Louise Fischerová. Šestadvacetiletá žena dělala reportáž o opětovném otevření swingers klubu nedaleko Kodaně. Sama přitom při natáčení měla sex s jedním z přítomných mužů.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

To, že si Fischerová vzala natáčení reportáže doslova k tělu, dokazuje výsledná nahrávka, na které je slyšet její vzdychání.

„Nemám přítele, což celou věc velmi usnadnilo. Dokonce i moje máma, která nahrávku slyšela, si myslí, že to byla zábava, a smála se. Ani táta neprotestoval a říkal, že to bylo cool,” uvedla mladá reportérka.

„Musím říct, že to sice nebyl nejlepší sex mého života, ale užila jsem si to. Muži v klubu jsou velmi příjemní, cítila jsem se mezi nimi jako bohyně,” uvedla k zážitku Fischerová.

Reportérka se však kromě pozitivních reakcí setkává také s odlišnými názory. Podle některých překročila hranice žurnalistiky. Sama později vysvětlila, že s hosty v klubu se nejdříve bavila u skleničky vína na baru a poté se přesunula k velké posteli. Pokud by se prý cítila nekomfortně, stačilo říct pouhé „ne”.

Orgie ve swingers klubu se po příchodu policie zvrhly

Koktejl

„Myslím si, že lidé ve swingers klubech jsou ve skutečnosti mnohem zdvořilejší než v běžných nočních klubech. Pokud nemáte zájem, nemusíte nikomu nic vysvětlovat, prostě se to respektuje,” uvedla. Programová ředitelka rádia reportérku ocenila za „nevšední přístup k žurnalistice”.

Sama Fischerová by prý zvážila také reportáž, během které by vznikalo i video, ona sama by se ale prý sexuálních aktivit neúčastnila, protože by to „překročilo její osobní hranice”.

„Původně jsem neplánovala mít v klubu sex, ale bylo to přirozené. Je součástí mé práce nahlédnout do světa, kam nemá přístup každý. Hosté v klubu se navíc uvolnili. Nejdřív měli trochu obavy, když viděli, že si nesu mikrofon,” dodala Fischerová.

Reklama

Výběr článků

Načítám