Hlavní obsah

Chtěla policii ošálit falešným jménem, měla ale pořádný pech

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořádnou smůlu měla v polovině ledna osmadvacetiletá Američanka Shareeka Strawnová, která byla v Texasu při dopravní kontrole zadržena policií. Nejdříve totiž zkusila ošálit strážníky falešným jménem, bohužel se trefila do jména, na které byl rovněž vydaný zatykač.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Strawnová na křižovatce při odbočování nezapnula blinkr, a upoutala tak pozornost policejní hlídky.

Ta si po zastavení vozidla všimla, že z bočního okénka vyletěl balíček. Jak se později ukázalo, obsahoval marihuanu. Policie tak oba lidi v autě chtěla identifikovat, Strawnová se však pokusila ve snaze vyhnout se zatčení vydávat se za jistou Porshalu Shawnovou. Bohužel, toto jméno měli policisté v databázi uvedeno s příkazem k zatčení.

Senior vyloupil banku, prchal však příliš pomalu

Koktejl

Při převozu na stanici Strawnová „přiznala barvu” a sdělila policistům svoje skutečné jméno. To se v databázi objevilo s celkem pěti zatykači.

Strawnová tak byla umístěna do vazby, kde nyní čeká na soud. Kromě balíčku s drogou bude muset vysvětlovat i nepravdivé informace, které strážníkům sdělila. Kauce na propuštění byla stanovena na 900 dolarů (20 500 korun).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám