Hlavní obsah

Charles a Camilla stráví Velikonoce ve Skotsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britský princ Charles a jeho nastávající manželka, dlouholetá přítelkyně Camilla Parkerová Bowlesová, stráví velikonoční svátky ve Skotsku. Odeberou se na královské útočiště Birkhall. V pátek to oznámil královský palác.

Foto: Eva Strouhalová

Hlavní stárci

Článek

Birkhall je lovecké sídlo, které v minulosti často a ráda ke svým pobytům využívala královna Alžběta. Nyní sem s oblibou jezdí princ Charles se svými dvěma syny, Williamem (22) a Harrym (20). Po princově svatbě s Camillou 8. dubna zde budou novomanželé trávit rovněž líbánky.

Ještě před sňatkem si princ Charles vyjede na krátký pobyt na hory do Švýcarska, a to bez své nastávající. Zde chce šestapadesátiletý princ údajně uspořádat "pánskou jízdu", tedy jakési poslední setkání s mužskými přáteli před svatbou. Většinou Charlese na jeho každoroční horské pobyty doprovázejí oba jeho potomci.

Reklama

Související články

Charlesův obřad na radnici bude bez médií

Civilní svatba britského korunního prince Charlese se odehraje bez přítomnosti médií. O tom, zda budou kamery vpuštěny na pozdější církevní část obřadu...

Výběr článků

Načítám