Hlavní obsah

Princ Charles definitivně sundal prsten od Diany

LONDÝN

Britský princ Charles, který se příští měsíc ožení se svou dlouholetou přítelkyní Camillou Parkerovou Bowlesovou, teprve před nedávnem sundal definitivně z prstu prstýnek od zesnulé princezny Diany. Jeho bývalá choť mu šperk darovala přibližně před čtyřiadvaceti lety. V úterý o tom informovala britská média.

Foto: Pavel Frydrych

Foto z výstavy v polské Oleśnici v září 2017

Článek

Sedmapadesátiletý Charles nosil prstýnek od doby, kdy se s Dianou v londýnské katedrále svatého Pavla v roce 1981 oženil. Sundal jej až v roce 1996, kdy se manželé rozvedli, napsal list The Mail.

Avšak po Dianině tragické smrti při autonehodě v Paříži začal Charles prstýnek na projev úcty opět nosit, a to na své levé ruce.

Nyní se novinářům podařilo zjistit, že při princově návštěvě Nového Zélandu již šperk jeho ruku nezdobil. Deník The Mial se domnívá, že jej definitivně odložil den poté, co se 10. února zasnoubil s Camillou. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Camilla po svatbě nebude nikdy královnou

Britský princ Charles (56) se ožení se svou dlouholetou přítelkyní Camillou Parker-Bowlesovou (57). Oznámil to ve čtvrtek jeho mluvčí Clarence House. Datum...

Výběr článků

Načítám