Hlavní obsah

Cestující na výletní lodi zůstala uvězněná v toboganu nad oceánem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jízda na toboganech a vodní atrakce jsou oblíbenou zábavou na řadě velkých výletních lodí. Někdy se však celá akce tak trochu nepovede. Na sociálních sítích se v posledních dnech těší velké oblibě video, na němž se nebohá žena zasekla uvnitř tuby.

Foto: Profimedia.cz

Výletní loď Norwegian Encore.

Článek

Nejmenovaná žena nenabrala v toboganu dostatečnou rychlost a po chvíli už se tubou sunula v protisměru. Naštěstí si obsluha atrakce všimla, že cestující nedojela do cíle, a dalšího člověka na tobogan nepustila.

„Pravděpodobně bych dostal panický záchvat. Zůstat zaseklý v toboganu nad oceánem? To ne!“ píšou lidé k videu z norské výletní lodi, které na účtu YMG Travel během čtyř dnů nasbíralo 15 milionů přehrání.

Rekordní skluzavka i dráha na motokáry. Výletní loď nabídne několik unikátů

Cestování

Podle svědků události byla žena vysvobozena bočními dveřmi, které jsou na toboganech z bezpečnostních důvodů nainstalovány.

Ačkoliv není zcela zřejmé, na které lodi se incident odehrál, podle dostupných záběrů by se mělo jednat o 333 metrů dlouhou loď Norwegian Encore, která patří právě společnosti Norwegian Cruise Line.

Anketa

Byli jste někdy na výletní lodi?
Ano
17,2 %
Ne
82,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 10088 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám