Hlavní obsah

Cameron Diazová chce založit rodinu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Přestože se herečka Cameron Diazová ještě začátkem června chtěla rozejít se svým přítelem, zpěvákem Justinem Timberlakem a věnovat se pilněji své kariéře, nyní od svých úmyslů opouští a dokonce chce založit rodinu. Informoval o tom zpravodajský server Ananova.

Foto: Miroslav Knotek
Článek

Diazová, která letos v srpnu oslaví své dvaatřicáté narozeniny, zřejmě zaslechla tikot biologických hodin. S náhlým záluskem na mateřství se v Londýně jako prvnímu svěřila britskému listu The Sun.

Deník na svých stránkách neopomenul ihned poukázat na její liknavost a poznamenal, že herečka sotva před pár týdny tvrdila, že by v současnosti nejvíce ocenila svou nezávislost. 

Manželství až do smrti

"Jsem právě v letech, kdy se zvětšilo mé přání mít dítě," přiznala v těchto dnech Diazová. "Myslím si také, že by se lidé měli brát jen jednou za život a navždy," naznačila případný sňatek.

Diazová se s třiadvacetiletým Timberlakem stýká osmnáct měsíců. Poté, co oznámila, že se s ním v červnu rozešla, zrušila své pracovní povinnosti, aby s přítelem mohla trávit co nejvíce času a následovat ho do Austrálie, kde se právě koná zpěvákovo koncertní turné.

"Nelze udržovat vážný vztah, když se oba partneři nevídají pravidelně," vysvětlila blonďatá kráska, "poměry na dálku nefungují," domnívá se.

Reklama

Související témata:

Související články

Timberlake podvedl Cameron Diazovou

Hollywoodská herečka Cameron Diazová se rozhodla k ráznému kroku. Pokud totiž její přítel Justin Timberlake nevysvětlí svůj poměr s mladičkou herečkou Elishe...

Cameron Diazové před Cannes vyrazilo akné

Ačkoliv americká herečka Cameron Diazová vypadá ve filmech a na fotografiích takřka dokonale a bez jediné chybičky, již několik let se trápí zanícenou...

Cameron Diazová ztratila kalhotky

Půvabná herečka Cameron Diazová se stala obětí kuriózní krádeže přímo při natáčení filmu In her shoes. Záhadně se totiž ztratily její spodní kalhotky....

Výběr článků

Načítám