Hlavní obsah

Timberlake podvedl Cameron Diazovou

Novinky, Korzo/P
LOS ANGELES

Hollywoodská herečka Cameron Diazová se rozhodla k ráznému kroku. Pokud totiž její přítel Justin Timberlake nevysvětlí svůj poměr s mladičkou herečkou Elishe Cuthbertovou, okamžitě se s nim rozejde.

Článek

Cameron Justinovi nařídila, aby vztah s Elishe, hrdinkou snímku Dívka od vedle, okamžitě ukončil, jinak bude zle. Pokud by tak neučinil, pohrozila mu, že se stane milencem druhořadé herečky a přestane hrát roli partnera jedné z nejvýznamnějších osobností filmového světa.

"Poslední kapkou byly pro Cameron fotografie zobrazující Justina a Elishu v okamžiku intimního rozhovoru. Dost se naštvala. Řekla mu, že se buď k Elishe začne chovat jako kamarád, tedy s chladnějším odstupem, nebo bude konec. On jí ale přísahal, že jsou jen kamarádi a že jí všechno vysvětlí," potvrdil zdroj z blízkého okolí Diazové.  

Timberlake nedozrál

Dvaadvacetiletý zpěvák Justin Timberlake se s Cuthbertovou setkal při natáčení nového snímku Edison. Oba se záhy stali nerozlučnými přáteli a jeden bez druhého se nehnuli ani na krok.

Jednatřicetiletá Diazová svému příteli předhazuje jeho nízký věk. Neváhá ho veřejně označovat za zajíčka a nezralého chlapce. Přesto je Justin v současnosti jedním z nejvyhledávanějších popových zpěváků.  

Reklama

Související témata:

Související články

Cameron Diazová chce do konce roku dítě

Americká filmová hvězda Cameron Diazová položila svému příteli Justinu Timberlakeovi nůž na krk. Herečka pravděpodobně zaslechla tikot biologických hodin...

Nenalíčená Diazová namlátila fotografům

Sotva se populární plavovlasá hollywoodská star Cameron Diazová objevila v hlavním městě Chile, hned kolem sebe začala rozdávat pěsti. Jeden z tamních...

Timberlake dal Cameron prsten za milióny

Popový zpěvák Justin Timberlake zaplatil za valentýnský dárek pro svou přítelkyní Cameron Diazovou v přepočtu tři milióny korun. Třiadvacetiletý hit maker...

Výběr článků

Načítám