Hlavní obsah

Calistě Flockhartové se Harrison Ford nejvíce líbí po ránu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Calista Flockhartová, hvězda komediálního seriálu Ally McBealová, se v časopise People vyznala ze své lásky k Harrisonovi Fordovi. Nejradši prý má šedesátiletého herce po ránu, kdy vypadá jako malý chlapec, píše zpravodajský server Ananova.

Foto: Irena Šnajdrová

Olomouc-model historického centra

Článek

"Líbí se mi, jak vypadá po probuzení. Není hezký, je spíš roztomilý. Vypadá jako malý chlapeček. Víte, jak člověk vypadá, když vstává, když je takový oteklý a zmuchlaný a vypadá zranitelně? Tak takhle přesně vypadá," prohlásila Calista Flockhartová.

"Jsem zamilovaný," prohlásil na oplátku Harrison Ford v časopiseckém interview a dodal: "Romantická láska je jedním z nejvíce vzrušujících a naplňujících druhů lásky. A já si myslím, že je jí člověk schopen v jakémkoliv stádiu života. Nijak mě nepřekvapilo, že jsem schopen se zamilovat, a nebyl jsem překvapen, že se mi to stalo."

Věkový rozdíl 22 let pár nevnímá

Osmatřicetiletá herečka nemá pocit, že by jejich vztahu nějak vadil vysoký věkový rozdíl. "Nijak mě to netrápí. Občas si dokonce uvědomím, že úplně zapomínám, že je o hodně starší než já. Rozhodně to náš vztah nijak nenarušuje," uvedla Calista.

S o dvaadvacet let starším Fordem se Flockhartová seznámila v lednu 2002 při předávání Zlatých glóbů. Letos se k němu i spolu s dvouletým adoptivním synem Liamem přestěhovala. Na něj se štěstí zamilovaného páru zjevně také přenáší, protože překypuje spokojeností. Časopis Hello píše, že během rozhovoru, který slavný pár poskytl časopisu People, klouček přiběhl a volal: "Harrison! Harrison!"

Hollywoodský idol má sám čtyři děti, a tak je na batolata zvyklý. "V měnění plenek jsem vážně dobrý," žertoval Ford. "Nemělo by smysl takovou zkušenost zahazovat."

Vášnivému pilotovi Fordovi se také podařilo překonat Calistinu hrůzu z létání. "Člověk se při létání cítí velice svobodně," prohlásila herečka. "Také si myslím, že se mi to líbí, protože Harrisonovi plně důvěřuji." Malý Liam je z přítomnosti letce v rodině také nadšen. "Liam se dnes ráno probudil a jeho první slova byla, že chce letět letadlem," informovala Calista Flockhartová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám