Hlavní obsah

Bill Clinton shodil kvůli svatbě své dcery už pět kilogramů

Právo, Novinky, Jiří Roškot, Dagmar Plecháčová
Washington

Pět kilogramů z kýžených sedmi už shodil na přání dcery Chelsea (30) exprezident Bill Clinton. A jaký k tomu měl důvod? Aby vypadal dobře na její blížící se svatbě, jejíž datum ovšem drží stále pod pokličkou.

Foto: Profimedia.cz

Bill Clinton stále hubne kvůli svatbě své dcery Chelsea.

Článek

Chelsea prý sama na svého otce apelovala, aby shodil pár kilogramů. Záleží jí na tom, aby vypadal dobře, až ji povede svatební uličkou. Snoubenci však datum svatby stále tají.

„Víš tati, jediná věc, kterou musíš udělat je provést mě uličkou a měl bys vypadat dobře,“ řekla upřímná Chelsea. Clinton odpověděl: „Dobře. A co máš na mysli?“ Načež jeho dcera bez servítek odvětila: „Shodit asi tak sedm kilo.“

 Do svatby prý zbývá něco přes měsíc

Bývalý americký prezident se minulý týden objevil v Bílém domě, při té příležitosti poodhalil roušku tajemství a prozradil, že mu do konečného cíle zbývá něco přes měsíc, což znamená, že přivítá zetě do rodiny někdy v první polovině července.

Když se exprezident s nynějším šéfem Bílého domu Barackem Obamou setkali s americkými fotbalisty před odjezdem na šampionát do Jižní Afriky, byl Clinton o poznání štíhlejší, oznámila stanice 14WFIE.com.

Chelsea je zasnoubená s bankéřem a obchodníkem na americké burze Wall Street Marcem Mezvinskym. Její nastávající pochází z politické rodiny. Otec Marca Edward Mezvinsky byl v letech 1973 až 1977 americkým kongresmanem.

Reklama

Výběr článků

Načítám