Hlavní obsah

Avril Lavigne obtěžoval nápadník

Právo, fer
MONTREAL

Jamesi Speedymu lze vyčítat leccos, jenom ne nedostatek milostné vášně. Zamiloval se totiž do kanadské zpěvačky Avril Lavigne a ani soudní příkaz mu nezabránil, aby svým citům dával průchod.

Foto: Ing.Ján Bajus

Za zvuku hudebního doprovodu přistoupil admirál k vykonání závěrečného aktu posledního vodáckého víkendu, a to uzamknutí toku Tiché Orlice.

Článek

Zjistil si, kde bydlí rodiče jeho vyvolené, a zahájil obléhání nedobytné tvrze. Posílal prostřednictvím kurýrní služby dopisy, ale nestačilo mu to. "Byly to víno, fotografie, cédéčka a žádosti o setkání," konstatoval státní žalobce.

Nikdo na jeho pokusy nereagoval. Když však jeho aktivita přesáhla únosné meze, rodina hvězdy se obrátila na policii a soud, který mladíkovi zakázal hvězdu obtěžovat. Marně. Následoval přísný úřední zákaz kontaktovat zpěvačku, ale muže brzy opět nachytala hlídka u jejího domu. A tak James Speedy čeká na rozsudek.  

Tvrdý zásah

Devatenáctiletá Avril ovšem není žádný andílek. Časopis Blender popsal její incident z New Yorku. V prodejně ji začal urážet jakýsi mladík. Avril neodpověděla, ale zamířila ven z obchodu.

Agresor se vydal za ní a urážel ji dále. Jak to bylo dál, vyprávěla zpěvačka sama: "Co to říkáš, křikla jsem na něho. Jenže on mi nadával dál. Tak jsem ho kopla do rozkroku. Opravdu tvrdě. Pak jsem ho přehodila přes rameno. A on vám letěl na zem. Obvykle takhle problémy neřeším, ale ten den jsem na sobě měla armádní kalhoty a vysoké boty, to mi asi dodalo jistotu."

Reklama

Související témata:

Související články

Princ Harry fandí Avril Lavigne

Princ Harry, nejmladší syn korunního prince Charlese a zemřelé princezny Diany, se přiznal, že je věrným fanouškem kanadské zpěvačky Avril Lavigne....

Kanadské střídání: Lavigne za Morissette

Nová alba Avril Lavigne a Alanis Morissette, dvou rockových zpěvaček, se srazila květnovým termínem vydání. Ta první byla dosud považována za princeznu...

Avril Lavigne kritizovala Britney Spearsovou

Kanadská zpěvačka Avril Lavigne již poněkolikáté slovně zaútočila na svou pěveckou kolegyni Britney Spearsovou. Devatenáctiletá rockerka vytkla blonďaté...

Výběr článků

Načítám