Hlavní obsah

Avril Lavigne kritizovala Britney Spearsovou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Kanadská zpěvačka Avril Lavigne již poněkolikáté slovně zaútočila na svou pěveckou kolegyni Britney Spearsovou. Devatenáctiletá rockerka vytkla blonďaté zpěvačce, že je pouhým sex symbolem, který nemá s uměleckými hodnotami pranic společného.

Foto: Petra Svobodová

Host ve vile: Zdeněk Junák

Článek

Lavigne prohlásila, že se při svých vystoupeních vždy soustředí na své písně. O Spearsové se však domnívá, že jí jde více o šokování a šaškování na scéně než o samotný zpěv.

"Já se na scéně více zabývám představením, kdežto ona zábavou a sexem," prohlásila Avril, kterou odcitoval internetový server Ireland On Line.

"Chce vypadat jako sexuální symbol a předstírá pohlavní styk," dodala kritická Kanaďanka. 

Idol Simpsonová

Ačkoliv se Lavigne nesnaží nikoho napodobovat, jejím idolem je popová zpěvačka Jessica Simpsonová, k níž se vyslovuje dalece mírněji. V pořadu televizní stanice MTV jí dokonce složila kompliment.

"Mám ji ráda a už jsem se s ní setkala. Je velmi plachá, milá a hezká," popsala Avril. "Jsem její fanynkou. Kdybych se chtěla někomu podobat, ráda bych byla jako ona," uzavřela Lavigne.  

Reklama

Související témata:

Související články

Princ Harry fandí Avril Lavigne

Princ Harry, nejmladší syn korunního prince Charlese a zemřelé princezny Diany, se přiznal, že je věrným fanouškem kanadské zpěvačky Avril Lavigne....

Jessica Simpsonová prý kazí mládež sexem

Rodičovskou asociaci ve Spojených státech rozhořčila zpěvačka Jessica Simpsonová, která má podle jejích zástupců příliš provokativní nápady a vůbec se chová...

Kanadské střídání: Lavigne za Morissette

Nová alba Avril Lavigne a Alanis Morissette, dvou rockových zpěvaček, se srazila květnovým termínem vydání. Ta první byla dosud považována za princeznu...

Výběr článků

Načítám