Hlavní obsah

Autobus v Pittsburghu čekal na červené, propadla se pod ním zem

Novinky, tcs

Velmi nečekaně skončil v pondělí ráno svou jízdu řidič autobusu v Pittsburghu. Pár okamžiků poté, co zastavil na jedné z místních křižovatek, se totiž zadní část jeho vozu propadla do země. Nehoda se naštěstí obešla bez vážných zranění. Proč se silnice propadla, zjišťují úřady.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Pod autobusem se propadla silniceVideo: AP

 
Článek

Nehoda se stala v centru města během ranní špičky, před osmou hodinou (před 13. hodinou SEČ). V autobusu byl v tu chvíli pouze řidič a jediný pasažér. Ten byl s lehkými zraněními v oblasti krku převezen na ošetření do nemocnice, řidič vyvázl nezraněn.

Díra o hloubce šesti metrů málem pohltila i osobní vůz jedoucí za autobusem, jeho řidič ale stihl zabrzdit včas. Silnice byla okamžitě uzavřena a úřady začaly řešit, jak autobus vytáhnout.

Propadlá silnice na Floridě odhalila tunel vedoucí k bance

Koktejl

„Problémem je, že musíme autobus vyzvednout přímo nahoru, protože tu máme rozvody elektřiny a několik plynových potrubí,“ uvedl ředitel pittsburského odboru veřejné bezpečnosti Wendell Hissrich.

Kolem páté hodiny odpoledne místního času se na místo nehody podařilo dopravit dva jeřáby, s jejichž pomocí byl autobus za několik hodin vyzvednut. Ulice však bude uzavřená ještě nejméně další dva týdny.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám