Hlavní obsah

Američan si koupil v obchodě roušku. Nasadil si ji a hned ho vyloupil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kuriozní případ řeší houstonské policejní oddělení. Pátrá pro muži, který vyloupil obchod a příliš se nenamáhal s nějakým velkým plánem. Nejprve si koupil roušku, pak si ji nasadil a se zbraní v ruce vyloupil kasu.

Foto: Houston Police Departement

Zloděj se rouškou zřejmě chtěl maskovat, nedošlo mu však, že než si ji koupil, pohyboval se po obchodě se zcela odkrytým obličejem.

Článek

Zloději a lupiči se maskují, aby nebyli poznat. Chování pachatele, který 4. července vyloupil jeden z obchodů v Houstonu, proto příliš smyslu nedává.

Muž, po kterém policie dosud pátrá, vstoupil kolem čtvrté odpoledne místního času do obchodu a zakoupil si tam roušku. Následně se chvíli potloukal po obchodě a čekal až z něj odejdou zákazníci.

Neplavec ukradl vodní skútr, ale nedokázal ho nastartovat. Uvízl na něm

Koktejl

V tu chvíli si muž nasadil roušku, vytáhl zbraň a přistoupil k prodavači za pokladnou. Prodavač vydal muži peníze, se kterými lupič následně utekl.

Díky tomu, že se pachatel ani nenamáhal vyloupit jiný obchod, jeho podobiznu získali muži zákona velmi rychle. Kdy se muže podaří dopadnout není jisté, rozhodně se však nezapíše do kronik zločinu velkým písmem.

Reklama

Výběr článků

Načítám