Hlavní obsah

Nezvěstný potkan se shledal s majitelem, pomohla australská policie

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Muž bez domova v australském Sydney se obrátil na širokou veřejnost s požadavkem pátrání po zatoulaném potkanovi. Nejlepší přítel 59letého Chrise se ztratil a zdánlivě beznadějné hledání nakonec skončilo úspěchem, informovala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Bezdomovec se setkal se ztraceným potkanemVideo: Reuters

 
Článek

Prosbu sdílel Chris na sociální síti. Že se podaří najít samičku Lucy v australské metropoli s téměř čtyřmi miliony obyvatel, se zdálo být nereálné, příspěvek však začal být mezi uživateli sociálních sítí hojně sdílen a za přispění policie se uskutečnilo opětovné setkání Chrise a Lucy.

Nejdříve musela proběhnout povinná identifikace. Lucy však svého páníčka bezpečně poznala, stejně tak i on ji. „Je to stoprocentně ona, poznám ji podle jednoho oka, na které je slepá,” byl si šťastný majitel jistý.

Lucy měla štěstí, že se dostala do rukou ženy, která se domnívala, že potkan zřejmě někomu utekl, a vzala ji do své péče. Po zveřejnění inzerátu se pak Lucy dostala k policii, která zvíře vrátila zpět k majiteli.

Reklama

Výběr článků

Načítám