Hlavní obsah

Přišla na pohřeb sestry, v rakvi ale našla cizí ženu

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořádný šok čekal na pozůstalé po Normě Newmanové ve floridském Fort Lauderdale. V jednom z pohřebních ústavů totiž pravděpodobně zaměnili těla zesnulých, a na pohřbu se tak v rakvi místo Newmanové objevila cizí žena, uvedla agentura Reuters.

V pohřebním ústavu ve Fort Lauderdale zaměnili mrtvolyVideo: Novinky/Reuters

 
Článek

Cuinthia Webberová, sestra zesnulé ženy, při posledním rozloučení zůstala stát jako opařená. Při pohledu do rakve totiž spatřila místo sestry cizí ženu.

„Řekla jsem, že tu ženu vůbec neznám, že to rozhodně není moje sestra,” uvedla Webberová.

„Řekli nám pouze, že to prověřují.”
Cuinthia Webberová - sestra zesnulé

O tom, že se nejednalo o Newmanovou, svědčilo hned několik nesporných důkazů. Jedním z nich byla i pigmentová skvrna, kterou měla Newmanová na obličeji.

„Řekli nám, že skvrnu zakryli make-upem, což není pravda, protože ta skvrna vystupovala z její tváře, a to prostě jen tak nezaplácáte,” řekla pozůstalá neteř Suzette Walshová. Newmanové navíc chyběl na noze jeden prst, což se také neshodovalo.

Zřejmě prohodili těla

Pohřební ústav nakonec uznal, že se nejedná o ženu, která měla být v rakvi. Přesto se však rodině nedostalo žádného vysvětlení, a rodina tak neví, kde se tělo ve skutečnosti nachází. „Řekli nám pouze, že to prověřují,” pokračovala Webberová.

Podle serveru 7News existuje vážné podezření, že pohřební ústav prohodil těla nebožtíků a na pohřbu cizí ženy o několik dní dříve byla zpopelněna právě Newmanová.

Pohřební ústav zatím na dotazy ohledně incidentu neodpověděl a situaci odmítl komentovat.

Reklama

Výběr článků

Načítám