Hlavní obsah

Putin si při tréninku juda v Soči poranil palec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Soči

Ruský prezident Vladimir Putin si ve čtvrtek přivodil zranění při sportovních aktivitách v Soči, napsala v pátek agentura Interfax. Šéf Kremlu si v černomořském letovisku nejdřív zalyžoval a po summitu s vůdci Turecka a Íránu absolvoval trénink juda, při němž si poranil palec pravé ruky. Ošetřen byl na místě.

Foto: Profimedia.cz

Ruský prezident Vladimir Putin při tréninku juda

Článek

Ruská státní média prezentují šestašedesátiletého prezidenta jako zaníceného sportovce, připomínají ho hlavně jako držitele černého pásu v judu a milovníka alpského lyžování.

Putin si už ale troufl i na řízení soutěžního kamionu nebo motorového rogala, potápěl se do mořských i sladkovodních hlubin a blýskl se i v úloze neohroženého lovce, když výstřelem z uspávací pušky pacifikoval tygra.

Foto: Profimedia.cz

Ruský prezident Vladimir Putin ve vítězné pozici

V pátek byla zveřejněna série fotografií z Putinova tréninku v Soči, při němž mu byl partnerem ruský borec Beslan Mudranov. Přestože jde o olympijského šampiona, Putin je na fotografiích zachycen téměř výhradně ve vítězných pozicích.

Putinův mluvčí Dmitrij Peskov ale tvrdí, že navzdory zranění si chce šéf Kremlu zahrát hokej s běloruským prezidentem Alexandrem Lukašenkem, který je v Rusku na třídenní návštěvě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám