Hlavní obsah

Ze zlodějů se vyklubal medvěd, v bytě si zahrál na piano

Novinky, Barbora Sirová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obyvatelka městečka Veil v americkém Coloradu minulý týden zjistila, že měla v bytě nezvaného hosta. V době její nepřítomnosti se vloupal dovnitř, ukradl jí jídlo z mrazáku a zahrál si na piano. Žena incident nahlásila policii. Po zhlédnutí záznamů z bezpečnostních kamer čekalo na všechny velké překvapení.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Ze záznamu z bezpečnostní kamery Američanka zjistila, kdo se jí ve skutečnosti vloupal do bytuVideo: Katie Hawley, AP

 
Článek

Katie Hawleyová podezírala z neoprávněného vniknutí do svého bytu zloděje.  Záznamy z bezpečnostních kamer ukázaly, že uvnitř nebyl člověk, ale medvěd, napsala agentura AP.

Do domu se mu podařilo dostat oknem. Podle místní police si sám otevřel mrazničku, ukradl z ní některé potraviny, a zahrál si pár tónů na piano v obývacím pokoji. Záznamy byly tento týden zveřejněny na internetu. Huňatý vetřelec však nebyl dopaden a od doby incidentu jej nikdo neviděl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám