Hlavní obsah

Fenka po dvou měsících vysvobodila z trosek kocoura, s nímž žila pod jednou střechou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

South Haven

Psi a kočky se obvykle v lásce příliš nemají. Mezi mazlíčky Christine Marrové ze South Havenu z Michiganu je ale zřejmě pouto, které bude nyní ještě silnější. Fenka Chloe totiž v troskách vyhořelého domu vypátrala uvězněnou kočku, s níž v domě žila. Majitelka se šla minulý týden na spáleniště domu podívat a záchrana kočky bylo nečekané štěstí v neštěstí. Informovala o tom stanice ABC News.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Škrábal a hrabal na jednom místě. A nakonec našel díru ve zdi,“ popsala Christine Marrová klíčový okamžik na Facebooku. Když se šla na díru podívat, uslyšela slabé mňoukání.

„Ukázalo se, že je to Ringer, náš kocour. Mysleli jsme, že zahynul při požáru,“ dodala šťastná majitelka zachráněného zvířete.

Ringer ztratil polovinu své váhy, už byl ale propuštěn z veterinární nemocnice a měl by se plně zotavit. Jak je možné, že kočka přežila dva měsíce v troskách, není jasné.

„Myslíme si, že tam dole jedl brouky a pavouky,” uvedla Marrová podle stanice ABC News. Zatím může Ringer jen tekutou stravu, brzy by ale měl začít přijímat normální krmivo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám