Hlavní obsah

Býk vymrštil ženu do vzduchu jako hadrovou panenku

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K děsivě vyhlížející situaci došlo před pár dny na tradičním festivalu rodea v Kostarice. Býk tam nabral na rohy ženu, která před ním nestihla utéct, a vymrštil ji do vzduchu, jako kdyby nic nevážila. Místní média informovala, že ze střetu se zvířetem vyvázla bez zranění.

BEZ KOMENTÁŘE: Býk vymrštil ženu do vzduchu jako hadrovou panenku

 
Článek

Býk se po vpuštění do arény vydal ke skupince odvážlivců, jež si troufala se mu postavit . Téměř ihned se zaměřil na ženu, která se od ostatních oddělila a začala utíkat.

Rozzuřené zvíře ji rychle dostihlo a přehodilo přes okraj arény. K nešťastnici přispěchali zdravotníci, ale žena se zdála být v dobrém stavu a usmívala se, dokonce poskytla i krátký rozhovor pro televizi.

Ne každý měl však na festivalu Zapote, který byl ukončen tuto neděli, takové štěstí. Na konci roku musel být po střetu s býkem hospitalizován se zraněními krku a břicha muž z USA. Z nemocnice ho propustili po několika dnech.

Reklama

Související témata:

Související články

Vítězi krvavé koridy v Peru se stali býci

Mexická toreadorka Melina de la Parraová byla zraněna při býčích zápasech v peruánské Cajamarce. Čtyřsetkilové zvíře ji nabralo na roh a útočilo na ni i poté,...

Výběr článků

Načítám