Hlavní obsah

Žena porodila jen pár minut poté, co řekla svému snoubenci ano

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rouen

Když jako neřízená střela vyrazila francouzská nevěsta o víkendu ze skupiny svatebčanů směrem k autu, nikdo nechápal, co se děje. Mladá žena však prožívala první velké porodní kontrakce svého života. Syna porodila jen pár minut poté, co se pronesením slibu stala ze svobodné dívky vdanou paní.

Foto: Profimedia.cz

Sotva řekla nevěsta svému snoubenci ano, porodila zdravého chlapečka. Ilustrační foto

Článek

K příhodě došlo minulou sobotu po poledni ve francouzské Normandii. Nevěsta byla na konci těhotenství a necítila se toho dne dobře. Také proto byl obřad posunut z jedenácté hodiny na dvanáctou.

Všechno probíhalo lehce až do chvíle, kdy všichni svatebčané pózovali pro snímky před obecním úřadem. V tu chvíli nevěsta vystřelila jako ohnivá čára k domovu. Velmi záhy slyšeli svatebčané pláč chlapce, neboť ten na svět neskutečně spěchal.

„Narodil se o osm dní dříve,“ svěřil novinářům jeden ze svatebčanů.

Matku i s dítětem převezla záchranka do nemocnice na vyšetření, oba byli v naprostém pořádku a svatebčané s ženichem měli dvojnásobný důvod slavit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám