Hlavní obsah

Žena prodává v aukci svou duši

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žena z amerického Albuquerque umístila do prodeje na aukční portál eBay něco, co by většina lidí neprodala ani za sebevětší peníz - svou duši. Dražba začíná na dvou tisících dolarech. Za svou duši tedy žena chce přinejmenším 40,5 tisíce korun. Za podivným prodejem stojí smutný příběh.

Američanka nabízí v aukci svou dušiVideo: Novinky/kob.com

 
Článek

Lori v roce 2007 cestovala v autě, do kterého narazil opilý řidič. Přežila, ale byla tři týdny v kómatu, prodělala po nehodě mrtvici a měla zlomenou kyčel, pánev, nohu, klíční kost, hrudní kost a žebra. Navíc jí zkolabovala plíce a ona přišla o prso.

Lori se živila jako spisovatelka na volné noze. Nyní však už psát nedokáže a živí se pouze občasnou výrobou šperků a doplňováním zboží v obchodě. Nyní došla k tomu, že když je její tělo tak zničené, mohla by prodat svou duši.

"Nabízím zájemci šanci získat mou duši. Může nad ní převzít kontrolu pomocí modlitby, nebo ji převzít konverzí. Dostane navíc i certifikát, na kterém budou světlá a stinná místa mé duše," řekla Lori pro KOB.

Lori připouští, že je tato akce i jakýmsi výkřikem o pomoc. "Asi ano, jsem  unavená. Necítím se dobře. Jsem takříkajíc na konci lana, doopravdy," uvedla Lori a dodala, že si uvědomuje, že by její prodej mohl urazit někoho věřícího. Doufá však, že jí inzerát třeba aspoň přivede do kontaktu s duší někoho jiného.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám