Hlavní obsah

Japonec se pokusil sníst hamburger se smrtící porcí 1050 plátků slaniny

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tokio

Hamburger s jednoduchou porcí slaniny je sám o sobě kalorickou bombou. Sedmatřicetiletý Japonec však využil nabídky jednoho řetězce rychlého občerstvení a k masu v housce si nechal přidat neuvěřitelných 1050 plátků slaniny. Doma se pak s touto ohromnou verzí hamburgeru snažil poprat. Aby své snahy zdokumentoval, nechal se u toho natočit na kameru.

BEZ KOMENTÁŘE: Japonec se pokusil sníst hamburger se smrtící porcí slaniny

 
Článek

Nabídka Burger Kingu v japonském Tokiu je pro milovníky slaniny opravdu lákavá. Zákazníci si totiž na přání mohou nechat do svého hamburgeru přidat 15 plátků slaniny za pouhých 110 japonských jenů, což je v přepočtu asi 25 korun.

Sedmatřicetiletý muž, který na internetu vystupuje pod přezdívkou rocketnews24, této nabídky využil maximálně. V tomto týdnu si ke svému pokrmu přiobjednal 70 extra slaninových porcí v přepočtu za 1750 korun.

Do jídla se sice pustil odvážně a s nadšením, už záhy se ale začal potit. Z hromady slaniny skoro ani neubylo a Japonec musel odběhnout na toaletu. Dojídat po něm muselo několik dalších lidí.

BEZ KOMENTÁŘE:105 plátků slaniny navíc Japonec zvládl

Zdá se, že sníst takovou ohromnou kupu slaniny je nad lidské síly. Jak ale stejný muž o několik dní dříve předvedl, 105 plátků slaniny navíc je možné sníst bez větších obtíží.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám