Hlavní obsah

Muž zbil a škrtil svou ženu. Policii řekl, že to udělal zlý duch

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fond du Lac

Jsou hloupé výmluvy a pak jsou ty ještě hloupější. Jednačtyřicetiletý Američan Michael West však před muži zákona použil výmluvu z kategorie, která se jakékoliv definici vymyká. Když přijeli policisté řešit nahlášený případ domácího násilí, odvětil jim, že svou ženu nezbil on, nýbrž duch.

Foto: Fond du Lac County Sheriff

Michael West

Článek

Než aby Michael West řekl policistům omšelou větičku "Přiměl mě to udělat ďábel", vyplodil ze sebe ještě hloupější výmluvu. Po nedělní potyčce se svou ženou totiž řekl, že manželku udeřil do obličeje duch.

Policisté na místě hádky našli Michaela Westa s manželkou, která jim řekla, že se ji muž pokusil dvakrát uškrtit. Když si poté volala pro pomoc, udeřil ji do obličeje.

West nejdříve policistům oznámil, že si jeho žena způsobila zranění sérií pádů. Když na něj vyšetřovatel zatlačil, rozhodl se pro nadpřirozenou výmluvu. Změnil výpověď a řekl, že to udělal zlý duch.

West je obviněn z domácího násilí, rdoušení, rušení veřejného klidu a bránění se zadržení. Skončil ve vazbě. Kauce byla stanovena na tisíc dolarů (19,5 tisíce korun).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám