Hlavní obsah

Netypická honička na americké dálnici. Policisté lovili psa

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tempe

Ve středu se na silnici u města Tempe v Arizoně odehrála neobvyklá policejní honička. Muže zákona k ní totiž nevyprovokoval žádný zločinec, ale malý pes, který ohrožoval sebe i provoz na dálnici. Vytrvale utíkal a nenechal se snadno chytit, policistům na motorkách několikrát šikovně proklouzl.

Článek

Malý psík neznámé rasy podle všeho vyskočil z auta, které se na dálnici převrátilo na střechu. Pes z místa nehody utekl a pobíhal po silnici, takže způsobil zmatek. K jeho velkému štěstí ho nakonec přivolaní policisté zahnali do kouta a chytili, ačkoli se jim všemožně snažil vyklouznout. V pořádku ho poté vrátili jeho majiteli.

„To víte, když se psi a jiná zvířata dostanou z auta do provozu, mohou způsobit velké problémy. Naším předním zájmem pak je tato zvířata dostat do bezpečí a zajistit tak navíc plynulost provozu. Bezpečnost všech účastníků vozovky je pro nás na prvním místě,“ řekl regionální televizi KNXV Martin Bennett z arizonského oddělení pro ochranu veřejnosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám