Hlavní obsah

Na australské pláži se sešlo 357 polonahých dívek

Novinky, Tereza Seidlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Gold Coast

Na návštěvníky pláže v australském městě Gold Coast čekalo v neděli ráno příjemné překvapení. Tedy zejména na část mužskou. Na břehu moře se totiž sešly stovky krásných dívek jen v úsporných bikinách, aby překonaly světový rekord. A povedlo se, na místě se jich sešlo 357.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Na australské pláži se sešlo 357 krásek v úsporných bikináchVideo: Reuters

 
Článek

Krásky se sešly na nákupní třídě kousek od pláže, oděné do bikin se pak vydaly na pochod dlouhý 1,6 kilometru podél pláže Surfers Paradise. V davu pochodovaly ženy a dívky od 16 do 65 let. Informovala o tom agentura Reuters.

Akci pořádal místní deník Gold Coast Bulletin a měla charitativní podtext. Každá z účastnic průvodu zaplatila 25 australských dolarů, tedy v přepočtu asi 450 korun. Výtěžek má jít na konto místního spolku záchranářů (Surfers Paradise Lifesaving Club). Ten od organizátorů přijal šek v hodnotě 10 000 australských dolarů.

Nakonec se ale vydařil nejen charitativní záměr, ale i touha překonat světový rekord. Chris Sheedy z Guinessovy knihy rekordů přiklepl australským odvážlivkyním světové prvenství v největším průvodu v bikinách. Cílovou rovinkou prošlo 357 žen. Do té doby držely rekord Kajmanské ostrovy, kde se v červnu 2010 shromáždilo 331 polonahých účastnic.

Reklama

Výběr článků

Načítám