Hlavní obsah

Vykuchaná myš v salátu zvedla žaludek americkému páru

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pár z amerického Michiganu zažil nepříjemný šok. Při nedělní večeři našel John Jones ve svém zeleninovém salátu ze supermarketu vyvrženou myš, což jeho žaludek nevydržel. Konec týdne měl tak zkažený nejen on, ale i jeho přítelkyně Ebony Wrightová a její sedmiletý syn.

Článek

"Pohnul jsem během jídla s několika lístky salátu a spatřil jsem myš, mrtvou myš ležící na zádech. Vnitřnosti už měla mimo tělo. Okamžitě jsem vstal a běžel do koupelny," řekl Jones, jehož žaludek neustál nepříjemný pohled na mrtvého hlodavce.

"Nejdřív jsem nevěděla, oč jde a ptala jsem se ho, zda je nemocný. Odpověděl mi, že neuvěřím tomu, co má v jídle," uvedla Jonesova přítelkyně.

Bohužel všichni už část salátu značky Dole pozřeli, a tak bleskově vyrazili do nemocnice, kde jim vypumpovali žaludky.

"Vím, že tyto věci přenáší různé bakterie a já jsem nechtěl, aby nám z toho něco bylo," uvedl Jones, kterých je znechucený jednáním výrobce i prodejce salátu. Pár již zavolal na obě místa, přičemž mu bylo shodně nabídnuto pouze vrácení peněz za salát.

"Myslíme si, že to není odpovídající kompenzace. Budeme to ještě řešit dál," dodal Jones.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám