Hlavní obsah

Zpěvačka Jennifer Hudsonová zhubla z velikosti XL na S

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Americká zpěvačka a herečka Jennifer Hudsonová známá například z filmového zpracování TV seriálu Sex ve městě měla až donedávna kypré tvary, které se vždy snažila maskovat oblečením. Nyní už nekamufluje, nemusí. Její postava je bezchybná.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka a herečka Jennifer Hudsonová dříve a dnes.

Článek

Hudsonovou proslavila účast ve finále soutěže American Idol z roku 2004 a od té doby je oblíbenkyní celých Spojených států. Kromě sametového hlasu a hereckého talentu však Jennifer předvedla i pevnou vůli, když dokázala zhubnout z velikosti XL na S.

Devětadvacetiletá umělkyně a hvězda filmového muzikálu Dreamgirls, která se stala mluvčí kampaně na hubnutí Weight Watchers, si nyní užívá slova chvály, které se hrnou ze všech stran.

„Vypadám mladší než na střední škole! Poslouchat, jak skvěle vypadám, to se nikdy neohraje,“ řekla s úsměvem zpěvačka.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka nosila americkou velikost číslo 16, zhruba XL, nyní se v klidu vejde do S.

Radikální úbytek na váze sama Hudsonová nechtěla blíže komentovat, sdělila pouze, že zhubla z americké velikosti 16 na šest. Podařilo se jí to díky dietnímu plánu a pravidelnému cvičení s osobním trenérem Harley Pasternakem.

Foto: Profimedia.cz

Kyprá Jennifer Hudsonová s vyhublou Donatellou Versace před rokem a půl.

„Být hubená stojí hodně úsilí, není to zrovna snadné. Cítím ale zodpovědnost, teď když nás lidé sledují, tak musím jít správným směrem, pokud jde o hubnutí. Vybrali si mě jako modelku a vzor projektu, což mě neustále inspiruje,“ dodala Hudsonová, maminka půlročního syna Davida.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer se dříve snažila upoutat pozornost spíš na dekolt.

Foto: Weight Watchers Facebook, Profimedia.cz

Nyní si již velice drobná zpěvačka užívá slov chvály, podle svých slov vypadá prý mladší než na střední škole.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám