Hlavní obsah

Rakouská vesnička Fucking je opět terčem vtipálků

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obyvatelé vesnice Fucking si asi klidu neužijí. Vloni zažívali nájezdy turistů, kteří před cedulí s názvem vesnice souložili. Nyní vtipálci volají obyvatelům vesnice a ptají se: "Je to Fucking?". Poté jen vybuchnou smíchy a zavěsí. Místní už žádali dokonce o zablokování příchozích mezinárodních hovorů. Zatím však bez úspěchu.

Článek

Vesnička Fucking není jedinou obětí vtipálků, kteří pochází v naprosté většině z Velké Británie. Stěžují si i lidé z vesnic Oberfucking, Wankham či Rottenegg, které mají také trochu nešťastné názvy. Fucking to má však zjevně ze všech nejhorší.

"Je to tak, stále nám volá někdo z Anglie a utahuje si z nás. Čísla na jednotlivé lidi našli vtipálci na internetovém telefonním seznamu, je to strašné," uvedl 56letý občan vesnice Johann Maier.

"Stále jsme ve zprávách a něco se tu děje, ale jsme jen malá vesnice a rádi bychom konečně měli klid. Opravdu se ale kvůli něčemu takovému nehodláme přejmenovávat," uvedl starosta Fuckingu Siegfried Hauppl.

Švýcarská víska Wank na názvu vydělává

V minulém roce obyvatelům vesnice Fucking doporučila švýcarská víska Wank (což je shodou okolností v angličtině hanlivý výraz pro pohlavní sebeukájení), aby otevřeli oči a k tomu i několik penzionů a začali prodávat pohlednice a podobné upomínkové předměty. Zástupci vesničky Wank tvrdí, že mají v ubytovacích zařízeních plno celý rok. A uznávají, že nejvíce lidí k ním jezdí z anglicky mluvících zemí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám