Hlavní obsah

Marta Jandová opustila přítele, rozchod po čtyřech měsících

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka a dcera rockera Petra Jandy (67) Marta Jandová (35) je opět sama. Nová láska jí vydržela jen čtvrt roku. „Ano, je to pravda. Vztah je už minulostí,“ přiznala Novinkám zpěvačka.

Článek

Marta Jandová totožnost dnes už expřítele tajila. Prozradila jen, že je to sympaťák s dlouhými vlasy a se světem šoubyznysu nemá nic společného. Seznámili se při venčení psů a jejich přátelství postupně přerostlo v lásku. „Můj předchozí vztah nevydržel právě kvůli bulváru, “ vysvětlila.

Čtyřměsíční láska už je dnes minulostí. "Zjistili jsme, že jsme lepší kamarádi než milenci," prozradila důvody rozchodu. Okolí zpěvačky přitom vztahu dávalo velké šance, protože se zpěvačka bezhlavě zamilovala po skoro roce. Dlouho se totiž vzpamatovávala z rozchodu s populárním německým zpěvákem Sashou, se kterým žila tři roky a rozešli se loni na jaře. 

Foto: Petr Horník, Právo

S otcem Petrem Jandou

Léto si Marta bude užívat se svojí rodinou a chce se soustředit na práci. „Užívám si léto se svým psem. Jsem sama a raduju se ze své ségry Anežky. To je teď moje nová láska,“ dodala dcera rockera Petra Jandy, kterému manželka Alice porodila před pěti dny dceru Anežku. [celá zpráva]

Marta Jandová se chce soustředit především na práci. Koncertuje se svojí německou kapelou Die Happy, v září se vrací do muzikálu Mona Lisa, kde hraje hlavní roli a začíná zkoušet nový muzikál Baron Prášil. Marta je také jedním z porotců nové Česko Slovenské Superstar.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám