Hlavní obsah

Rocker Janda už má zmatek ve jménech blízkých

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Koncem července očekává frontman kultovní kapely Olympic Petr Janda (66) s manželkou Alicí narození dcery. O jejím jméně už mají manželé jasno, doma budou mít Anežku. Mezi Aličku, Aničku a Elišku tak přibude další typicky české ženské jméno. Jandovi se z toho už teď točí hlava.

Článek

"Bude to trochu zmatek, protože manželce říkám Aličko, z druhého manželství mám dceru Elišku a před časem jsme si pořídili fenku Aničku. Až do toho přibude ještě dcera Anežka, tak jsem sám zvědavý, jestli se mi všechny budou plést," zavtipkoval Janda a potvrdil tak pohlaví, o kterém se donedávna zuřivě spekulovalo, i jméno ještě nenarozeného potomka, jenž by měl přijít na svět za tři měsíce.

"Zkrátka jedno ze jmen zavolá a on už někdo přijde," přisadila si rockerova manželka Alice v žertu.

Přestavují a renovují rodinné hnízdo

V rámci příprav na vymodleného potomka se Petr s Alicí vrhli na přestavbu a rekonstrukci svého domu.

"Překopali jsme, mám pocit, úplně celý dům. Po domě nám teď denně běhají dělníci a plní naše přání tak, aby před příchodem Anežky bylo všechno perfektní, " svěřila nastávající maminka Jandová.

Nestárnoucí rocker a nastávající otec se snaží myslet na všechno a nechce nechat nic náhodě. "Kromě zbrusu nového dětského pokojíčku jsme již také nechali vyměnit staré schody a dát na ně dětskou pojistku," prozradil Janda.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám