Hlavní obsah

Devětadvacetiletý Američan je otcem jednadvaceti dětí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nashville

Američan Desmond Hatchett patří mezi nejplodnější rekordmany ve své zemi. Za devětadvacet let života dokázal zplodit jednadvacet potomků. Jeho rekord má ovšem poněkud smutný dodatek, děti si totiž rodák z Tennessee udělal s jedenácti různými ženami a neplatí jim teď výživné.

Článek

Rekord odhalil soud v Knoxvillu, když si Hatchetta pro neplacení výživného na děti předvolal k projednání případu. Na vysvětlenou, proč má tolik dětí, extra plodný mladík soudci odpověděl: "Prostě se to stalo.“

Mnoho občanů Knoxville se teď bojí o své dcery, aby je plodný muž nesvedl a nepřivedl nechtěným těhotenstvím do problémů. Někteří dokonce volají po jeho kastraci. Jenže Hatchett se brání a tvrdí, že už to nikdy neudělá. "Mám dost. Říkám, že mám dost,“ obhajoval se u soudu.

Ačkoli spermií má na rozdávání, s penězi je to u knoxvillského inseminátora horší. Má jen minimální mzdu a děti neuživí, ale zato si prý pamatuje jména i data narození všech svých potomků.

Nejstaršímu je jedenáct a nejmladší přišel na svět před pár týdny. Soud hodlá muži odebrat polovinu mzdy a peníze rozdělit jednotlivým potomkům. Na každého to ale bude směšný dolar na týden.

Dětí bude možná více

"Desmond všechny děti sám podporovat nemůže, takže zasáhnout musí do případu také stát Tennessee,“ uvedl u soudu právník Keith Pope.

Největším Hatchettovým "rekordem“ byl rok, kdy zplodil čtyři děti se čtyřmi různými ženami. Úřady v USA se navíc obávají, že se objeví ještě další ženy a děti, které se budou k Hatchettovi hlásit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám