Hlavní obsah

VIDEO: Karlu Gottovi se narodila další dcera

– PRAHA • Aktualizováno

Zpěvák Karel Gott je počtvrté otcem. Holčička dostala jméno Nelly Sofie Gottová. Dítě se narodilo ve středu v podvečer v pražské porodnici v Podolí.

Článek

"Naše dcera váží 3,16 kilogramu a měří 49 centimetrů,“ komentovali Gottovi.

S manželkou Ivanou má osmašedesátiletá legenda české populární hudby už dvouletou dceru Charlotte Ellu. Z předchozích vztahů má Gott dospělé dcery Dominiku a Lucii.

Své těhotenství potvrdila jednatřicetiletá Ivana Gottová krátce po svatbě, která se konala na začátku ledna v americkém Las Vegas.

Nelly se narodila císařským řezem. Termín měla Gottová 13. června. "Nelly Sofie se narodila o dva týdny dříve, než plánovala – z pověrčivosti se jí nechtělo přijít na svět v pátek třináctého, jak jí předpovídali porodníci,“ dodali Gottovi.

Gott ani jeho manželka Ivana nevěděli dopředu, zda se jim narodí holčička nebo chlapeček. "Nevěděli jsme to, nechali jsme se na poslední chvíli překvapit," řekl zpěvák.

Manželce s dcerou se prý daří dobře. "Děťátko je naprosto v pořádku, je to krásná holčička a těšíme se z ní," popsal své pocity Gott, který při porodu v pražské porodnici v Podolí nebyl.

Reklama

Související témata:

Související články

Gottovy fanynky: Karel nás zradil

Svatba Karla Gotta překvapila nejen mnohé celebrity, ale hlavně zpěvákovy fanoušky a fanynky. Kupodivu svému slavíkovi nevyčítají to, že vůbec vlezl...

Výběr článků

Načítám