Hlavní obsah

Miss Sokolová dostala v Číně poprvé vycházky

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PEKING

Číňané, o nichž se Kateřina Sokolová vyjadřuje jednoznačně v superlativech, ubytovali světové krásky v krásném hotelu s úžasným výhledem. Miss ČR bydlí na pokoji s Miss Chorvatsko a velice rychle se z nich prý staly dobré kamarádky. Dívky už mají za sebou natáčení spotů, v nichž o sobě v angličtině řekly základní informace a také se poprvé podívaly mimo hotel.

Článek

"Počasí je tu super. Pořád je kolem pětadvaceti stupňů, jen dost fouká. Čínská kuchyně mi zatím vyhovuje. Náš jídelníček se skládá ze spousty ryb, zeleniny a ovoce, takže asi nebudeme mít problém udržet se v kondici," píše v mailu Miss ČR 2007 a dodává své pocity: "Je to fakt zajímavý pocit popovídat si s holkama ze všech zemí světa o jejich zemích a soutěžích. Dost mě třeba překvapilo, že miss USA nedostala ani korunku ani žádné ceny. Prý ji jen vyhlásili a řekli že za týden letí do Číny."

První čínská výprava Kateřiny Sokolové a jejích soupeřek mimo hotel vedla do blízkého chrámu. Adeptky na titul Miss World byly přítomny modlitbě a pak se projížděly v turistických vláčcích po rozlehlém parku.

"Číňané jsou hrozně legrační. V jednom kuse si nás fotili. Pořád a všude. Měla jsem dojem, že organizátorům Miss World se to moc nelíbilo," napsala do ČR e-mail Kateřina Sokolová.

Tanec, bazén, posilovna

Dívky chodí pravidelně na hodiny tance, k bazénu a do posilovny. Všechny soutěžící jsou rozděleny do skupin po třiceti a veškerý čas tráví každá ve své skupině.

"Už se z nás pomalu stávají kamarádky, i když si nepamatuju všechna jména, protože na sobě zatím nenosíme šerpy. Na fotkách posílám Miss Chorvatsko a Miss Arubia. Holky jsou přátelské, jsem v pohodě a užívám si to. Je to tu super zážitek. Jsem fakt ráda, že tu mohu být," hodnotí svou účast na Miss World Kateřina Sokolová, Miss ČR 2007.

Reklama

Související články

Miss ČR Kateřina Sokolová se stala řidičkou

Dávejte si na silnicích pozor, jelikož je s vámi bude velmi brzo brázdit i Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová. To je ten typ věty, který pohledná dívka z Průhonic...

Výběr článků

Načítám