Hlavní obsah

Vítězky Miss ČR otevřeně o svých milostných vztazích

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Od vyhlášení výsledků finále Miss ČR 2007 ještě neuplynulo ani 48 hodin a už se začíná rozebírat, zda jsou úspěšné finalistky zadané a jestli jsou jejich vztahy perspektivní. Novinky zjistily, že celé trio úspěšných dívek má přítele, stejně tak jako mírné obavy z toho, co je nyní čeká a zda to neohrozí jejich stávající vztah.

Článek

"Přítele mám velmi čerstvě, je to zatím celé v počátcích, nechtěla bych to zakřiknout," řekla Novinkám na počátku března v horkém Egyptě nyní už Miss ČR Kateřina Sokolová.

Vztah s dvaadvacetiletým přítelem, který studuje na vysoké škole, stále trvá a Miss ČR věří, že přestojí i její úspěch a blížící se velkou časovou vytíženost. To, že ale má její přítel trochu strach, zda o ni kvůli účasti v tradiční soutěži nepřijde, přiznala již na soustředění v Egyptě, kdy měla ještě k titulu Miss ČR daleko.

Vztah Miss sympatie trvá již pět let

To I. vicemiss a Miss sympatie Veronika Pompeová je se svým přítelem již pět let, a tak věří, že vztah nové zážitky ustojí. "Přítel mě od počátku soutěže podporoval a držel mi palce," řekla pro Novinky pohledná dívka z Jeseníku.

O příteli však příliš mluvit nechce, prozradila pouze, že na slavnostním večeru byl, ale odešel nedlouho po vyhlášení. Nám se podařilo zjistit, že je její dlouholetý přítel běžkař, a tak se zařadí k dalším mnoha úspěšným misskám, které skončily v náruči sportovců. Narozdíl od většiny z nich s ním však začala chodit dávno předtím, než vůbec tušila, že se do soutěže někdy přihlásí.

II. vicemiss chodí s hokejistou

Veronika Chmelířová, třetí nejkrásnější dívka republiky, má přítele dva roky. Poznali se romanticky na veřejném bruslení, je mu 22 a hraje závodně hokej.

"Z mého úspěchu měl samozřejmě radost a dostalo se mi z jeho strany velké podpory. Má teď asi trošku strach, ale nemyslím si, že rozchody s partnery jsou u všech úspěšných finalistek pravidlem," řekla Chmelířová. Dívka, která má ráda, když má nad ní muž navrch, ale stejně tak si někdy ráda prosadí svou, na otázku, zda zrovna ten její vztah vydrží, odpověděla jednoznačně: "To ukáže čas."

Reklama

Související články

Finalistky Miss ČR ovládly na 12 hodin Káhiru

Dvanáctka pohledných dívek, která se propracovala až do finále soutěže Miss ČR navštívila v úterý egyptské hlavní město Káhiru. Dívky si během dne na vlastní...

Miss Nefertiti se stala Veronika Pompeová

Soustředění v Egyptě dostálo svého vyvrcholení, výprava Miss ČR si totiž zvolila Miss Nefertiti. Titul získala a dle amatérské poroty se historické krásce...

Šárka Cojocarová se stala Miss 1. jarního dne

Nástup jara je v Čechách letos velmi podivný, a tak nejednoho člověka potěšilo, když alespoň pražská botanická zahrada na okamžik rozkvetla krásou finalistek...

Výběr článků

Načítám