Hlavní obsah

Zpěvák Pavel Vítek se popálil při čištění kamen

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

S obvazem kolem uší a se zavázanou rukou přišel v úterý na pracovní projekci dokumentu S důvěrou a láskou do pražského klubu Radost FX čtyřiačtyřicetiletý zpěvák Pavel Vítek. Jak se svěřil, jeho zranění není důsledek hádky s partnerem Janisem Sidovským.

Článek

"Včera jsem čistil doma kamna a způsobil jsem si popáleniny," vysvětlil. Za týden už ale musí být fit, protože ho čeká natáčení silvestrovské televizní zábavy. Domácí práce a zahrada jdou ale jinak Pavlovi Vítkovi od ruky.

Dokázal to i ve zmíněném dokumentu S důvěrou a láskou režisér Michaela Herze, který natáčel oba partnery několik měsíců. Zachytil jejich běžné dny doma i nervozitu před uzavřením registrovaného partnerství letos v červenci na Karlštejně.

Reklama

Související témata:

Související články

Pavel Vítek vypral Sidovskému vízum

Producentu Janisu Sidovskému se lepí smůla na paty. Přišel o americké vízum, vykradli mu auto a má zánět středního ucha. Je to jen pár dní, co se vrátil...

Výběr článků

Načítám