Hlavní obsah

Pavel Vítek vypral Sidovskému vízum

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Producentu Janisu Sidovskému se lepí smůla na paty. Přišel o americké vízum, vykradli mu auto a má zánět středního ucha. Je to jen pár dní, co se vrátil z pracovní cesty po USA, kde byl se svým přítelem zpěvákem Pavlem Vítkem, a od té doby se ani nestačí divit.

Článek

Nejdřív ho překvapil jeho přítel Pavel. Dal se hned po návratu iniciativně do praní. Bohužel neprohlédl pořádně kapsy u kalhot a dokonale vypral Janisovi i cestovní pas. Největší problém byl v tom, že pas obsahoval zcela čerstvé vízum, které mělo desetiletou platnost opravňující ke vstupu do USA.

"Pokoušely se o mne mrákoty, ale Janis to přijal velmi sportovně, i když ho teď čeká další obcházení úřadů," svěřil se Pavel Vítek.

Oba se nyní chystají na koncert Diany Rossové do Berlína a jsou rádi, že tam mohou vycestovat již jen s občanským průkazem. Jinak ale Janisovi nezbývá než požádat o nový cestovní doklad a absolvovat znovu dosti složitou proceduru spojenou s udělením víza do Spojených států.

Vykradený vůz

Aby toho nebylo málo, minulý týden vykradli zloději Janisovi jeho džíp, který nechal zaparkovaný před nemocnící na Bulovce. Zloději rozbili okno u spolujezdce. Vzali sice jen CD přehrávač s rádiem za zhruba pět tisíc korun a parfém BOSS, ale celkově způsobili škodu za 80 tisíc korun. Poškodili totiž páčidlem dřevěné obložení vozu i dveře.

"Navíc, když jsem v noci jel autem s otevřeným oknem domů na Karlštejn, tak mi nafoukalo do ucha, dostal jsem zánět a musím brát léky. Je to k vzteku, že se to všechno stalo kvůli krádeži přehrávače," postěžoval si Sidovský.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám