Hlavní obsah

Ceny dál padají. Skládačka Motorola Razr zlevnila opět o tisíce korun

Novinky, lez

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výrobci se nás v poslední době snaží přesvědčit, že budoucnost mobilů patří skládacím přístrojům s ohebným displejem. Pravdou je, že jejich přednosti jsou v některých ohledech nepopiratelné. Aktuálně tou nejlevnější skládačkou na tuzemském trhu je Motorola Razr, která zlevnila již podruhé v jednom měsíci. Na protilehlé straně cenového žebříčku se nachází model Huawei Mate Xs.

Foto: mif, Novinky

Motorola Razr (2019)

Článek

Motorola Razr zlevnila již v průběhu srpna z původních 40 000 korun na 29 990 Kč. O dva týdny později je situace ještě příznivější, případní zájemci zaplatí za novinku podle Zboží.cz aktuálně jen 26 990 Kč. Aktuálně jde tak o nejlevnější skládací smartphone s ohebným displejem na trhu.

Motorola Razr ohebnou konstrukci využívá k tomu, aby byly proporce zařízení co možná nejmenší. Má 6,2palcový displej s poměrem stran 21:9. Když telefon složíte, můžete využívat druhou 2,7palcovou obrazovku pro zobrazení nejdůležitějších oznámení a rychlou práci s některými funkcemi telefonu.

Nejvýkonnější skládačka dorazila do Česka, stojí přes 40 tisíc korun

Mobil
Foto: mif, Novinky

Motorola Razr (2019).

Konkrétně můžete uskutečňovat hovory, odpovídat na zprávy, platit klepnutím, ovládat hudbu, dělat selfie, používat Google asistenta a přistupovat k přizpůsobeným nastavením, jako je například zapnutí nebo vypnutí Bluetooth, WiFi, hotspotu a dalších – a to vše bez toho, abyste otevřeli váš telefon.

Konstrukce novinky je vyrobena z nerezavějící oceli a odolného skla 3D Gorilla Glass. Po vzoru svých předchůdců, kteří však nebyli vybaveni dotykovými obrazovkami a operačním systémem – šlo o klasické tlačítkové modely, si novinka zachovává velmi tenký a elegantní design.

Ceny spadly patrně kvůli tomu, že Motorola svolala novináře na velkou tiskovku, která se bude konat 9. září. Podle očekávání by měl být na této akci k vidění následovník Razru. Detaily zatím drží výrobce pod pokličkou.

Foto: mif, Novinky

Motorola Razr (2019).

Foto: mif, Novinky

Motorola Razr (2019).

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám