Hlavní obsah

Na vývoj hry vybrali od Čechů miliony. Takhle bude vypadat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V minulém roce se konala crowdfundingová kampaň, ve které se snažili tvůrci ze studia SleepTeam vybrat peníze na vývoj nového pokračování slavných Bulánků. Zájem překonal očekávání, Češi poslali tvůrcům miliony korun. První plody této spolupráce si může nyní prohlédnout kdokoliv, zveřejněno totiž tento týden bylo první video s herní ukázkou druhého dílu.

Herní ukázka z titulu Bulánci 2.0Video: archív tvůrců

 
Článek

„Bulánci 2.0 nebudou jen stará klasika v novém povlečení, ale přineseme i řadu novinek a vylepšení. Vy, kteří jste si oblíbili multiplayer, se máte na co těšit! Čekají na vás týmové přestřelky i dobývací mód, kde bude lítat peří. I milovníci singleplayeru si přijdou na své,“ konstatovali tvůrci.

Nová hra ze světa vraždících polštářů by měla vyjít ještě v tomto roce, přesné datum vydání však upřesněno ještě nebylo. Tomu, že práce jsou už poměrně daleko, ale nasvědčuje i zveřejněná herní ukázka.

Foto: archív tvůrců

Bulánci 2.0

Očekává se, že Bulánci 2.0 budou naprostý hit. To se koneckonců potvrdilo i v minulém roce po zveřejnění crowdfundingové kampaně.

Původně totiž tvůrci potřebovali na dokončení hry pouze 500 000 korun, hráči jim ale nakonec poslali rekordních 7 308 770 Kč, přičemž dohromady přispělo 8541 lidí. Žádný projekt na Startovači do té doby nebyl úspěšnější.

Zájem o Bulánky překonal všechna očekávání. Vybraly se už tři miliony

Hry a herní systémy
Foto: archív tvůrců

Bulánci 2.0

Díky vybrání většího obnosu tvůrci slíbili, že do hry přidají daleko více obsahu – například nové zbraně, arény, fotbalovou minihru a další vylepšení. Tvůrci se navíc zavázali, že vytvoří vesmírný level imitující stav beztíže.

Ještě zajímavější je fakt, že Bulánky bude možné hrát také jako battle royale hru. Princip žánru battle royale je prakticky vždy stejný. S trochou nadsázky se dá říci, že vyhrává ten, kdo zůstane jako poslední stát na nohou. Přesně na tomto principu staví tituly PUBG či Fortnite, které jsou zpravidla považovány za průkopníky tohoto stylu.

Každý, kdo přispěl částkou alespoň 400 Kč, získá v letošním roce při oficiálním vydání plnou verzi Bulánků 2.0. Za kolik bude hra nabízena pro ostatní, není zatím známo.

Trailer k první verzi BulánkůVideo: archív tvůrců

Reklama

Související témata:

Související články

Polda 7 propadl. Kvůli počítačovým pirátům

Před Velikonocemi si premiéru odbyla jedna z nejočekávanějších her letošního roku. Polda 7 však žádné prodejní rekordy netrhá, podle serveru Vortex se totiž na...

Výběr článků

Načítám