Hlavní obsah

Krvavá řežba a hrozivá záhada. To čeká na hráče na PlayStationu v listopadu

Novinky, abr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už příští týden se kalendáře přehoupnou z listopadu na prosinec. Majitelé televizních konzolí PlayStation tak mají posledních pár dní na to, aby si v rámci služby PS Plus stáhli zadarmo dvě hry. Tentokrát jsou k dispozici tituly Nioh a Outlast 2.

Upoutávka na hru NiohVideo: archív tvůrců

 
Článek

Nioh je akční dark fantasy RPG od vývojářské společnosti Team Ninja. Hned na úvod se sluší zmínit, že jde o krví nasáklou řežbu z období japonského Sengoku. V tomto titulu se budou muset hráči postavit mocným samurajům a zákeřným démonům.

V kůži Sherlocka Holmese. Xbox v listopadu láká i fanoušky Star Wars

Hry a herní systémy

Konkrétně se převtělí do Wiliama, irského piráta a zdatného šermíře, v jehož kůži se vydají na nebezpečné dobrodružství – budou se snažit osvobodit ze zajetí jeho strážného ducha.

Poradit si budou muset s různými styly boje, a to kombinováním zbraní, postojů a magických schopností – je přitom jenom na nich, jestli se Wiliam stane rychlým bojovníkem s ladnými a lehkými útoky, nebo neohroženým silákem, který však bude o něco pomalejší.

Foto: archív výrobce

Ukázka ze hry Nioh

Druhým titulem listopadové nabídky v rámci služby PS Plus je Outlast 2. V této hře se budou hráči snažit přijít na kloub hrozivé záhadě, která se ukrývá v osamělém městě Temple Gate, v kultu ukrytém hluboko v arizonské poušti.

Hráči přitom budou následovat Blakea, jeho ženu Lynn a dva novináře, kteří prošetřují záhadné úmrtí těhotné ženy. Situace se zvrtne, když jejich vrtulník havaruje, Blake zůstane opuštěný a Lynn zmizí.

S kamerou v ruce bude muset hlavní hrdina zaznamenat všechny hrůzy, které odhalí, zatímco bude pátrat po Lynn. Cesta z města Temple Gate ale rozhodně nebude jednoduchá.

Foto: archív výrobce

Ukázka ze hry Outlast 2

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám