Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Resonance – hudební souboje s mimozemšťany

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Představte si takové mimozemšťany, na něž nezabírají žádné zbraně, ale docela obyčejná hudba. Tak právně s nimi se budete muset utkat v této hudebně-akční záležitosti.

Článek

Pakliže znáte princip populární konzolové hříčky Guitar Hero, pak tu budete jako doma. Ano, cílem všeho je napodobovat prostřednictvím několika kláves akordy, které se na vás linou z obrazovky.

Přepínat se můžete mezi dvěma základními módy zbraně. Jedna působí spíše cíleně do dálky, další pak kompletně pročistí prostor kolem vás. O obou ale platí, že čím větší kombo se vám povede, tím většího účinku dosáhnete. Při tom všem se ale nesmíte zapomenout pohybovat, abyste se vyhnuli útokům.

Na titul z produkce DigiPenu to není zrovna dvakrát originální námět, to však naštěstí vynahrazují zajimavé zvukové a vizuální efekty, které jsou jako obvykle velice vydařené a prodlouží čas, který jsteochotni se hrou trávit.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Orblitz – prostorová logika

Máte rádi hry, které nejenom prověří vaši schopnost přemýšlet nad problémy, ale také se orientovat v prostoru pod časovým tlakem? Tak pak je pro vás tento...

Výběr článků

Načítám