Hlavní obsah

Sony nejspíš tento měsíc odhalí PlayStation 4

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Sony začala ve čtvrtek rozesílat novinářům pozvánky na akci, kterou bude pořádat v únoru. Co přesně bude na konferenci k vidění, zatím zástupci firmy neprozradili. Na internetu se ale hned začaly množit spekulace, že bude odhalena televizní konzole PlayStation 4.

Pozvánka Sony na tiskovou konferenciVideo: Sony

 
Článek

Akci Sony pořádá v New Yorku ve středu 20. února od šesté hodiny večer. K pozvánce je přiloženo i krátké video, ze kterého je patrné, že akce se bude týkat PlayStationu. Všechny další detaily si ale zástupci firmy zatím nechávají pro sebe.

Foto: Sony

PlayStation 3

Novou generaci herního systému PlayStation by mělo Sony odhalit co nejdříve, aby udrželo krok s konkurencí. Společnost Nintendo totiž novou konzoli uvedla na trh již na konci minulého roku. Největšího vylepšení se dočkal bezdrátový ovladač, který je vybaven vlastním displejem. [celá zpráva]

Letos se očekává ještě příchod nové televizní konzole Xbox od Microsoftu. Ani o ní ale zatím nejsou k dispozici žádné oficiální informace.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám