Hlavní obsah

Nový hybrid tabletu a notebooku je výrazně levnější, než se čekalo

Novinky, zgl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když společnost Asus na začátku minulého měsíce představila nový hybridní počítač Transformer Pad TF701T, podle prvních odhadů to vypadalo, že jeho pořizovací cena se bude šplhat až k hranici 18 000 Kč. Novinka kombinující výhody počítačového tabletu a notebooku nyní přichází do tuzemských obchodů a je výrazně levnější, než se čekalo.

Foto: Asus

Asus Transformer Pad

Článek

Oficiální cena hybridu je stanovena výrobcem na 12 990 Kč. S ohledem na původní očekávání je ale možné v některých internetových obchodech dohledat stále ještě citelně vyšší ceny. Podle nákupního rádce Zboží.cz, který provozuje společnost Seznam, se nabídky šplhají až nad 15 000 korun.

Displej modelu Transformer Pad TF701T nabídne jemné rozlišení 2560 x 1600 bodů při úhlopříčce 10,1 palce. Navíc se pochlubí velice dobrými pozorovacími úhly. Obraz se tedy nijak nedeformuje, ať na něj koukáte z libovolné strany.

Foto: Asus

Asus Transformer Pad

Ještě zajímavější je mobilní dokovací stanice s klávesnicí a vestavěnou baterií, která je součástí balení. Ta dokáže prodloužit výdrž tabletu až na dvojnásobek. Zároveň obyčejný tablet promění na jednoduchý notebook.

Ve výbavě nechybí přední 1,2megapixelový fotoaparát pro videohovory a zadní 5megapixelový, který zvládne pořizovat snímky a zároveň natáčet videa v rozlišení 1080p (Full HD). Zařízení se pochlubí odolnou kovovou konstrukcí, která je tenká 8,9 mm.

Foto: Asus

Asus Transformer Pad

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám