Hlavní obsah

Seznam mění maskota!

Novinky, Hugo Apríl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Seznam.cz se po deseti letech odhodlala ke změně maskota. Jack Russel teriéra Krastyho nahradí čivava Gábinka.

Čivava Gábinka.

Článek

Když v průměrné české hospůdce řeknete Seznam.cz, určitě zaslechnete dvě slova – Internet a pes. Není to ale ledajaký hafan a jeho historie spadá do roku 2003. Právě v tomto roce se Ivo Lukačovič rozhodl, že by Seznam.cz měl mít svého maskota. Výběr trval velmi dlouho, až nakonec na Iva Lukačoviče vyskočil na pobočce v Brně malý kříženec Jack Russel teriéra, který se jmenoval Krasty a patřil paní Ditě Majorové, která v té době v Seznam.cz pracovala. Od té doby jste mohli Krastyho potkávat na stránce www.seznam.cz.

„S Krastym to bylo skvělých deset let, ale je třeba jít dál. Sám mám doma právě čivavu, proto ta volba byla jasná. Věřím, že s čivavou Gábinkou si naši uživatelé užijí spoustu legrace,“ dodává k tomu Lukáš Kovač, produktový manažer Seznam.cz, který má na starosti domovskou stránku.

Redakci serveru Novinky.cz se dále podařilo zjistit, že čivava Gábinka má být jednou z hlavních zbraní Seznamu v tomto roce. Mediální experti se domnívají, že konkurenci společnosti Seznam.cz letos čekají těžké časy a že právě nový maskot čivava pomůže české internetové jedničce upevnit její pozici.

Reklama

Výběr článků

Načítám