Hlavní obsah

Microsoft uvádí lokalizovaný Office 2003

Novinky, Michal Němejc (michaln@seznam.cz)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Po několika týdnech po uvedení anglické verze kancelářského balíku Office 2003 přichází na český trh i jeho lokalizovaná verze.

Foto: Milan Haluška

Letoun AN-124 Ruslan se stal letošním symbolem Dnů NATO

Článek

Nový Office bude k dispozici v pěti základních variantách lišících se počtem programů a zároveň cenou. Hlavní inovace jsou zaměřeny především na firemní uživatele, kterým nový Office nabídne lepší provázanost s firemní infrastrukturou. Největších změn přitom doznala aplikace Outlook.

Microsoft Office Standard Edition 2003 obsahuje programy Word, Excel, PowerPoint a Outlook a jeho cena je stanovena na 11 965 Kč. O necelých tisíc korun více zaplatíte za verzi Small Business Edition 2003, která navíc obsahuje program Publisher a prodává se za 12 851 Kč. Verze Professional Edition 2003 přidává ke standardní nabídce programů databázových systém Access a stojí 14 585 Kč.

Pro studenty a učitele je určena verze Student and Teacher Edition 2003, která obsahuje Word, Excel, PowerPoint a Outlook a bude nabízena za zvýhodněnou cenu 3 990 Kč. Kromě výše uvedených verzí budou k dispozici ještě další dvě verze nesoucí označení Professional Enterprise Edition 2003 a Basic Edition 2003 (OEM). První z nich obsahuje kromě základních aplikací ještě navíc Access, Publisher a InfoPath. Druhá naopak zahrnuje pouze aplikace Word, Excel a Outlook.

Programy FrontPage 2003, Project 2003, Visio 2003 a OneNote 2003 budou prodávány jako samostatné produkty.

Reklama

Související témata:

Související články

Intel i AMD výrazně zlevnily procesory

Po poměrně dlouhé době oba přední výrobci procesorů oznámili výrazné snížení cen čipů určených pro stolní počítače, které tentokrát dosahuje až několika...

Výběr článků

Načítám