Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Quadrax IV – logická klasika

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Název hry Quadrax nebude určitě neznámý nikomu, kdo má jen trochu v oblibě žánr logických her. Nyní zde máme jeho čtvrté pokračování, které se svým předchůdcům minimálně vyrovnává.

Článek

Quadrax nebo také jeho varianta s názvem Berušky patří mezi stálice freewarové scény v oblasti logických her a každý příznivce tohoto žánru o nich musel minimálně slyšet. Kořeny této zábavy zabíhají dokonce až do éry osmibitů, ale myšlenka je zde stále táž.

:. Quadrax IV

Ovládáte malé postavičky, které musíte provést bludištěm bezpečně až do konce. Platí zde samozřejmě fyzikální zákony, další překážky spočívají v různých přepínačích, které je třeba stisknout nebo trvale zatížit, v objektech, s nimiž můžete podle určitých pravidel pohybovat, dále tu máme jeřáby, propadla, teleporty a mnoho dalšího. V té správné kombinaci se to stane tolik kýženou potravou pro vaše mozkové závity.

:. Quadrax IV

K dispozici je celkem devadesát levelů, které už brzy po začátku vykazují poměrně vysokou úroveň obtížnosti. Hra tak přemýšlení chtivé pařany uspokojí na dostatečně dlouhou dobu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám