Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Football Challenge 08 – lepší fotbal nenajdete

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čekání na letošní mistrovství světa v Rakousku si můžete ukrátit tímto výtečným fotbalovým simulátorem. Rozhodně nepřeháníme, když tvrdíme, že nic lepšího v oblasti her zdarma nevyšlo.

Článek

Spolupráce softwarové firmy Greentube a rakouské veřejnoprávní televize je velice plodná, o čemž nás mohla přesvědčit už série bezkonkurenčních sjezdových simulátorů s názvem SkiChallenge a nyní zde máme podobně ambiciózní projekt zaměřený na kopanou.

:. Football Challenge 08

I zde leží hlavní těžiště celého hraní v on-line části. Přes celé léto bude vypsáno mnohu turnajů, jichž se můžete se svou jedenáctkou zúčastnit a z nichž pak vyjde nový virtuální mistr Evropy.

Ale i když nemáte dobré připojení nebo čas a chuť na takováto dobrodružství, pak vám je hra schopna nabídnout dostatek zábavy. Své síly totiž můžete změřit s dalším člověkem nebo počítačem řízeným oponentem.

:. Football Challenge 08

Tak jako tak se můžete těšit na docela solidní grafiku a hráčské možnosti. Samozřejmě, ve srovnání s komerčními tituly, jako je například FIFA, zde vidíme jisté mezery, ale můžete si být tak jisti, že mezi freeware simulátory takovou kvalitu rozhodně nenajdete.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám