Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Fun Mice House – myšky staví věž

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velice nenáročná se hodí jak pro věkem mladší pařany, tak i pro ty starší, kteří nemají náladu nad ničím moc přemýšlet a chtějí si jen odpočinout.

Článek

Princip hry je zde maximálně jednoduchý. Vybíráte jednotlivé bloky sýra a stavíte je na sebe. Musíte přitom však neustále mít na mysli, že čím spodněji je kousek umístěn, tím by měl být širší. Jejich výběrem však nemůžete trávit příliš dlouhou dobu, protože proti vám stojí další myšák, který se se svou věží snaží dosáhnout určené hranice výšky dříve než vy.

:. Fun Mice House

Podařená grafika, jak už bylo řečeno, vychází vstříc spíše později narozeným hráčům, kterým třeba pomůže se základy matematiky.

:. Fun Mice House

Kdyby byl býval do hry implementován i multiplayer, pak by se k hodnocení našel ještě nějaký ten bodík navrch. Takto se jedná jen o chvilkovou zábavu a odpočinek.

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Moutain Car – opravdový offroad

Jezdit jen tak po silnici nebo dokonce po okruhu může být zábava, ale časem to zevšední. V té chvíli je na čase vyměnit svůj vůz za ten s pohonem všech čtyř...

Výběr článků

Načítám