Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 13. června 2017

Novinky, sojka

V lichotivé řeči se skrývá jed

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nestačíte se divit, jak čiperný, když sám chce, dokáže být váš šéf. Neustále ho budete mít za zády, z jeho nápadů vám půjde hlava kolem. Venuše vám nabídne seznámení s osobou hledající nezávazné rozptýlení.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nepodceňte přípravu na odpolední jednání. Vyplatí se vám nahlédnout do starých, polozapomenutých smluv a dohod. Získáte argumenty, které se budou náramně hodit. Se smutným výrazem v očích se vrátí domů vaši školáci.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Kvůli sobectví některých kolegů nebo příbuzných budete nuceni rezignovat na odvážné plány. Nepřeceňujte inteligenci a zkušenosti obchodních společníků. Nebudete-li k nim dostatečně kritičtí, utrpíte finanční ztrátu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Jen neradi uslyšíte, že je nutné vrátit se k povinnostem, které jste považovali za vyřízené. Znamená to, že se budete vracet z práce v pozdních večerních hodinách. V dlouholetých partnerských svazcích s náhlým vzplanutím vášní nepočítejte.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Náročné na trpělivost a postřeh bude jednání, při kterém začne konkurence stupňovat požadavky. Naštěstí vás přátelé vyzbrojí informací, která správně využita, bude vaším esem v rukávu. Naději má smělý pokus oslovit nový idol.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Pokud se vám v poslední době daří, setkáte se už brzy se závistí a pomluvami. Nic nového pod sluncem, takhle už to ve světě chodí. Zůstaňte nad věcí, rozhodně se kvůli tomu netrapte. Máte jiné, naléhavější starosti.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Byla by škoda nevyužít nepozornosti a roztržitosti konkurentů a rivalů. Máte šanci pořádně s nimi zatočit a prosadit své představy, případně dosáhnout finančního zisku. Při sportu se nepokoušejte být za každou cenu první. Jenom se zraníte.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Důsledně pokračujte v realizaci záležitosti, která jen zdánlivě stojí na místě. S pomocí chytrého rádce dosáhnete očekávaného zlomu a obratu k lepšímu. Nebojte se otevřít srdce svému idolu, možná právě to ho přesvědčí, že jste ti praví.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Společně s přítelem si vytvoříte slibný zdroj příjmů. Otázkou je, jak rychle toho využijete a zda se v nynější ospalé atmosféře přinutíte k zvýšené aktivitě. V útlumu je vaše vidění a chápání krásy. Asi bude lepší odložit úpravu účesu či stylu oblečení.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Přestanete se zabývat nepovedenými plány a soustředíte se na záležitosti slibující brzký úspěch. Řadu lidí tím zklamete, ale nebude to váš problém. Potřebujete dosáhnout něčeho hmatatelného, co vám zvýší sebevědomí

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Při vyřizování pracovních záležitostí a investic je nezbytné řídit se chladným rozumem. Hrozí vám, že podlehnete kouzlu obchodního partnera nebo někomu od konkurence. Bylo by hodně naivní věřit v jeho upřímnost.

RYBY ( 21.1. – 20.2.)

V práci opatrně s originálními nápady a netradičními postupy. Dočasně postrádáte nadhled a větší smysl pro realitu. Váš partner si bude hrát na hlavu rodiny. Rozumnější je nic mu nevyvracet. Po pár dnech se zklidní a bude zase normální.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám