Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 3. září 2017

Novinky, sojka

Vyzrát můžeš na mnohé, ale ne na všechny

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Určitý způsob lenošení vám bude okolí do jisté míry tolerovat, ale nesmíte provokovat. Sklon k tomu budete mít díky vibracím Marsu. Dokážete-li se však ovládnout v kritických situacích, nic tak strašného vám zase nehrozí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Problémy se objeví ve dveřích spolu s příbuznými. Zvláště jestli jste jim něco slíbili a teď byste se z toho rádi vykroutili. Mělo by rovněž dojít ke zlepšení vašeho zdravotního stavu a fyzické kondice. Více než jindy se všímejte dětí.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nedejte na cizí řeči a názory, nic chytrého se nedozvíte. Nevěřte tomu, že vám zlepší náladu nakupování. Utratíte spoustu peněz a radost z nových věcí vám vzápětí zhořkne. Nepomlouvejte sousedy, navzájem si to řeknou.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Vzpomenete si na někoho, kdo vás nedávno zaujal na nějaké kulturní nebo společenské akci. Po jistém váhání se osmělíte a zavoláte mu nebo napíšete. Luna s Venuší naznačují, že by dotyčná osoba mohla cítit to samé.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

K pozitivnímu obratu dojde u příbuzných, kteří si stěžovali na různé potíže. Ubudou vám starosti a můžete k nim bez obav zajet. Ohrožený je váš románek. Bohužel se nevídáte tak často, jak jste si slibovali. Jste-li zadaní, bylo načase.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Šlápnout vedle můžete na společenské akci. Než něco řeknete, a tím spíše uděláte, si důkladně ověřte, s kým máte tu čest. Vaše otevřenost nemusí být každému po chuti. Pozor na oživení citů k někdejší známosti.

VÄHY ( 23.9. – 23.10.)

Takt a citlivý přístup vyžaduje rozhovor se staršími dětmi. Přestože je evidentně něco trápí, odmítnou se vám svěřit. Kroťte svoji představivost, nehledejte za jejich mlčením svéhlavost. Dejte jim čas, až se umoudří, rády za vámi přijdou.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Trochu déle potrvá rozhovor s příbuznými, kterým něco přeletělo přes nos a začnou napadat a pomlouvat vaše blízké a lidí z vašeho okolí. Měli byste jim dát jasně najevo, že vás jejich podezření a útoky urážejí

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Zlepší se vám nálada a přijdete s novými optimistickými plány. Vaše okolí bude vaší aktivitou lehce překvapeno. Navíc budete mít dost síly, abyste dokázali strhnout i ostatní. Stanete se spravedlivým soudcem v jistém sporu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Do nepříjemné situace by vás mohl dostat příliš hbitý jazyk. Dávejte pozor, s kým mluvíte a nedejte se vyprovokovat k neověřenému, neuváženému prohlášení. Platí to zejména v případě grilování se sousedy a s kamarády.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Náhoda vás svede dohromady s někým, kdo se vám zalíbí na první pohled. Byla by věčná škoda takovou příležitost lehkomyslně promarnit. Neobávejte se ani případných potencionálních soků. Rozlet vám dává aura Venuše.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Během setkání s bývalými spolužáky či kolegy se stanete terčem kritiky těch, co sami nikdy nic nedokázali. Nelamte si s tím hlavu, Je to naprosto normální, závidí vám a žárlí na vaše úspěchy. Hádat se je zbytečné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám